nieuws

Sveka Schoten en Vojaka slaan de handen in elkaar

Volleybalclub Sveka Schoten staat te trappelen om de deuren terug te openen en al haar leden opnieuw te verwelkomen op de club. Dat ledenaantal is ondanks de huidige Corona pandemie de hoogte ingegaan. Vanaf volgend seizoen verwelkomt Sveka Schoten de leden van Vojaka. Er is een fijne samenwerking afgerond waarbij beide besturen de handen in elkaar slaan. Vanaf seizoen 2021 – 2022, spelen beide clubs samen onder de naam Sveka Schoten verder.

Wandelzoektocht 2020-2021

Dit voorjaar kan u meedoen aan onze wandelzoektocht!

Zoek u een weg door het centrum van Schoten en de groene omgeving aan de hand van 50 denk- en zoekvragen
Een sportief gevulde wandeling van +/- 9 km vertrekkend vanaf Sporthal De Zeurt door bos en straat. De wandeling kan eventueel in verschillende stukken worden opgesplitst.

Uitnodiging algemene vergadering SVEKA

Bij deze de officiële uitnodiging tot de algemene vergadering van de vzw Sveka schoten op 08/06/2021 om 20u.  De locatie zal nog doorgestuurd worden, daar we momenteel geen kijk hebben op de corona maatregelen in juni.
Graag jullie aanwezigheidsbevestiging via onderstaande link, in te vullen voor 8 mei 2021

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2-2zXFsNYTKZ51qxaFMSGPLctJ7gezvtHq27pF7F8UAserA/viewform

#samensveka

Dat het geen evident seizoenseinde was, , daar is iedereen het over eens. Ook in het nieuwe seizoen wachten ons vele uitdagingen. Niet enkel op gezondheidsvlak met de nodige Covid-19 maatregelen, maar ook sportief willen we ons terug op de kaart zetten!

Corona virus - update

Beste clubleden, ouders en sympathisanten,

Even een stand van zaken omtrent de Corona maatregelen en de invloed op het verdere seizoen.
Uiteraard wensen we jullie zo snel mogelijk terug bij elkaar te brengen, maar dit laat de praktijk nog niet toe. Vermits de duur van de 'blijf in uw kot!'-periode nog onduidelijk is, met mogelijke verlengingen, kiezen we ervoor alle evenementen en trainingen voorlopig niet te laten doorgaan.

Corona virus - belangrijke mededeling !

Beste clubleden, ouders en sympathisanten,

Zoals u ongetwijfeld gemerkt hebt,
is het Corona-virus nu ook in België aan een stevige opmars bezig.

In navolging van de maatregelen die de overheid ons oplegt, hebben we in samenspraak met de beide volleybalfederaties VVB & Sporta en het Corona-crisisteam van de gemeente Schoten beslist om alle wedstrijden, trainingen, tornooien, events en tapbeurten te annuleren t.e.m. dinsdag 31 maart.

SVEKA startdag seizoen 2018-2019

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle sportieve inzet die jullie leverden en de vele prestaties die jullie nog gaan brengen. Vandaar als start voor het nieuwe seizoen eens iets helemaal anders:

een SVEKA startdag!

Een feestdag voor alle leeftijden waar IEDEREEN welkom is (dus ook niet-leden) met tal van activiteiten, sportieve prestaties, eten en drinken, gezellige sfeermuziek... om het nieuwe seizoen in te smashen!


Algemene vergadering Sveka

Wij nodigen u graag uit voor de algemene vergadering van de vzw Sveka Schoten maandag 18/06/2018 met aanvang om 20u.

De locatie is de cafetaria van sporthal de Zeurt.

Agendapunten zijn:

  • balans
  • finrancieel verslag
  • sportief verslag
  • ontslag Frans Grieten
  • verkiezing vervang(st)er voor het mandaat van Frans Grieten

Kandidaten voor het mandaat kunnen zich melden bij Peter Vansant.

Annulatie eindfeest 12 mei

Door onvoorziene omstandigheden kunnen wij het eindfeest op zaterdag 12 mei 2018 niet laten doorgaan. Wij zijn genoodzaakt dit evenement te verplaatsen en zullen op een zaterdag in september 2018 een startdag SVEKA Schoten organiseren. Meer details hierover verneemt u later wel. 

Krokuswandeling

Op 4 maart organiseert Sveka Schoten een krokuswandeling.

Om 16:00u vertrekken we aan de cafetaria van sporthal De Zeurt voor een 3uur durende wandeling. 
Onderweg is een jeneverstop voorzien en de geïnteresseerden kunnen afsluiten met een pizza en een gezellige babbel.

Eerste provinciale – Sveka Schoten kampioen met nog vier speeldagen te gaan

Omdat eerder Sloep Borsbeek punten liet liggen, kreeg Sveka Schoten afgelopen weekend de kans om in eigen zaal kampioen spelen tegen Zoersel 3. En die kans liet het niet liggen. Sveka Schoten was er klaar voor en iedereen kon zich zonder moeite opladen voor deze wedstrijd, waarin de ploeg terug konden rekenen op libero De Oliviera en opposite De Abreu.

Een onderzoek over noden en wensen van volleybalspelers

Als studenten aan de KU Leuven, campus Antwerpen, voeren wij een enquête uit in het kader van onze bachelorproef. We onderzoeken de specifieke noden en wensen van volleybalspelers en de impact die deze zouden moeten hebben op het commercieel beleid van een internationale sportwinkelketen. Als voorzitter / secretaris van de club zou u ons een heel eind op weg helpen indien u deze enquête naar uw leden zou willen doorsturen.