Volleybalclub Sveka Schoten

Onze visie in 3 kernwaarden

Samen

Samenhorigheid en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen juichen, samen sporten, samen genieten.
Als lid van Sveka Schoten draag je bij tot deze positieve waarden. Dit start bij het naleven van het Fairplay Charter dat wij als club ondertekenen en gaat verder tijdens evenementen, tornooien op verplaatsing en wanneer we ons laten zien in het straatbeeld.
Zoek elkaar op, moedig elkaar aan als één club, als één grote familie.

Sportief

Volleybalclub Sveka Schoten, aangesloten bij Sporta en Volley Vlaanderen, profileert zich als een open en toegankelijke club voor zowel competitieve als recreatieve spelers van alle leeftijden.
We bieden een kwalitatief aanbod voor beginners en gevorderen én staan paraat met onze trainersgroep en vrijwilligers die jullie bijstaan in dit sportief gebeuren.
Naast de wedstrijdkalenders proberen we ook verschillende oefenwedstrijden en recreatieve tornooien in te plannen.

Sfeer

In onze cafeteria is steeds iedereen welkom om met een heerlijk drankje na te praten over de match.
Tijdens het seizoen hebben we een 10-tal evenementen en tornooien. Deze worden ondersteund door de vele ploegen. Er is voor ieders wat wils, van quiz tot wijnverkoop én van Retroparty tot Oktoberfest…
We hopen jou snel te verwelkomen op deze bruisende dagen waarbij we ook mooie prijzen verloten en leuke acties op ons aanbod doen.

Bestuur

John Doe

CEO
Enter description text here.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.

Kris Oversteyns Envelope

Voorzitter, BAVO

Al ben ik dan zelf geen volleybalheld. Onze club, als voorzitter, de afgelopen jaren door soms woelige wateren loodsen is altijd mijn grootste missie geweest.

Bijgestaan door een fantastische ploeg vrijwilligers en verantwoordelijken hebben we Sveka Schoten op de kaart gezet! Dat ik hiervan al jaren deel mag uitmaken geeft me meer dan voldoening.

Of ik nu in de keuken sta, de financiën opvolg, onze ploegen aanmoedig aan de zijlijn of onze talloze activiteiten ondersteun… niets is mij teveel.

Ik ben blij dat ik kan bijdragen tot dit succes!

Dirk Wouters Envelope

Sportief beleid, Sponsoring, Pers

Binnen de club ben ik actief als trainer, bestuurslid en speel zelf nog volleybal.
Als bestuurslid neem ik net als de meeste leden meerdere taken voor mijn rekening en dit in samenwerking met anderen.
Ik ben voornamelijk actief binnen het sportief beleid. Verder draag ik ook bij tot sponsoring en verzorg ik de contacten met de lokale pers.
Als trainer ben ik werkzaam bij de jongste leden, toch tracht ik op alle vlakken onze trainers te ondersteunen.

Ingrid Vermeeren Envelope

Financiën, Penningmeester, Markeerders en Scheidsrechters

Samen met Nadine houd ik mij voornamelijk bezig met de financiën, als penningmeester van het cafetariagedeelte. Daarnaast ben ik coördinator van de markeerders en scheidsrechters.

Ik ben ook trainster/coach van de JU13. De jongens staan aan het begin van hun volleybalcarrière en daarom wil ik graag mijn kennis en ervaring aan hen meegeven. Binnen het bestuur neem ik daarom actief deel aan de ondersteuning voor onze jongeren.

Joeri Vinck Envelope

Sportief beleid, BAVO

Als algemeen sportief verantwoordelijke, sta ik in voor de sportieve leiding van onze club. Sveka Schoten moet voor mij een club zijn die gedrevenheid uitstraalt met een familiaal karakter. Verbeten op het veld met vriendschap en toenadering tussen de verschillende teams in de cafetaria.

Dieter Lenaers Envelope

Cafetaria, Evenementen, Publiciteit, BAVO

Mijn belangrijkste opdracht in de club is verbinding maken tussen de leden, de supporters en de omgeving. 

Laat ons zeggen dat ik overal ben waar gezelligheid voorop staat. Events plannen en ondersteunen, inkopen doen, decoratie aanleveren, planning en structuur, toogdiensten regelen, communicatie en nieuwsbrieven…

Met de hulp van alle leden en de ploegverantwoordelijken zorgen we er samen voor dat iedereen zich goed voelt in de club en zijn weg naar Sveka Schoten vindt. Is dit nu als actief sporter, als supporter of als gast op één van onze evenemten? Samen met jullie sta ik klaar!

Kurt Van De Vyver Envelope

Jeugdcoördinator, Ledenadministratie

Als verantwoordelijke voor de jeugd binnen onze sportclub probeer ik voor een goede werking te zorgen waarbij er voldoende aandacht wordt besteed aan deze doelgroep. 

Eveneens werk ik samen met de andere leden van het sportief beleid om een goede doorstroom te creëren en voor ieder individu een sportief uitdagende en toegankelijke omgeving te voorzien.

Zowel op en naast het veld kan je me terugvinden als trainer/coach of op één van onze vele evenementen.

Rob Francken Envelope

Recreanten

Ik maak deel uit van het werkbestuur als vertegenwoordiger van de recreanten en ondersteun bij verschillende evenementen.

Ik hou ervan actief bezig te zijn en onze club haar werking te laten plaatsvinden in een zo aangenaam mogelijke omgeving. Dit onder meer door te zorgen voor een positieve en vriendschappelijke aanpak tijdens de activiteiten. 

Sveka Schoten is voor mij een club waar iedereen, met het nodige respect voor elkaar, moet kunnen genieten van de volleybalsport in al haar aspecten.

Nadine Van Bueren Envelope

Financiën, Ledenadministratie, Sportraad

Als penningmeester voor het sportieve gedeelte van Sveka Schoten, maak ik al enkele jaren deel uit van het werkbestuur van de club. Verder maak ik ook deel uit van de Sportraad binnen de gemeente.

Zelf ben ik niet meer actief als volleybalspeelster, maar ik blijf een trouwe supporter van onze Sveka ploegen. Volleybal blijft voor mij immers een boeiende sport om naar te kijken. 

En tegen de gezellige feestjes, die Sveka buiten corona tijden regelmatig organiseert, zeg ik dan ook geen neen!

Els Peeraer Envelope

Secretariaat Volley Vlaanderen

Iedereen kent me als speelster op vrijdag en zaterdag en sinds enkele jaren secretaris van Volley Vlaanderen voor Sveka Schoten.

Ik heb een hart voor sport en het ploeggebeuren, alsook voor gezellig samenzijn met vrienden en familie. Samen met mijn volleyvlam Dirk hebben we twee schatten van kinderen.

Ik werk zelf ook in teamverband als kinesist in het ziekenhuis en sta steeds klaar voor sporters in de club die een handje of tape’ke kunnen gebruiken!

Peter Michielsens Envelope

Secretariaat Sporta

Met veel plezier draag ik mijn steentje bij als Sporta secretaris binnen onze sportclub. De organisatie van de tap- en speelkalender op vrijdag behoort eveneens tot mijn takenpakket.

Van jongs af aan ben ik gebeten door de volleybalmicrobe en met trots mag ik mij al meer dan 20 jaar een teamplayer binnen Sveka Schoten noemen waarvan 4 jaar als bestuurslid.

In onze club voel ik me thuis zowel op het veld, als in de cafetaria waar ik al veel nieuwe vrienden heb gemaakt.

Voor mij is volleybal spelen de tofste balsport die er bestaat!

Michael van Spaandonck Envelope

Integratie Vojaka

Mijn functie binnen het Bestuur is om de integratie van Vojaka mee in goede banen te leiden. Hoe werkt de club, wat wordt een beetje anders, wat mogen we als nieuwe leden verwachten en hoe zien wij onze stem vertegenwoordigd dit eerste jaar? Daarvoor word ik het aanspreekpunt.

Mede om die reden ben ik ook ploegverantwoordelijke voor Heren Sporta 3. Ook voor de nieuwe ploeg van Dames Sporta 2 zal ik natuurlijk de belangen behartigen.

Daarnaast geef ik trainingen en zal ik binnen Sporta ook als scheidsrechter optreden voor onze club. Een hele boterham dus, maar ik doe het graag!

Scroll naar boven