Volleybalclub Sveka Schoten

Bedankt!

Proficiat aan alle leden en ploegen die in de prijzen vielen. We danken graag alle vrijwilligers, sveka-tisanten en sponsors om dit seizoen in stijl af te sluiten. We wensen jullie allen een deugddoende zomerstop en hopen elkaar snel terug te zien al sportend of bij één van de volgende evenementen!

_ _

20 en 21 mei was het dan zover, het doek over het volleybalseizoen 21 – 22 viel.

Zoals reeds voor corona met een weekend waar we op vrijdag de jeugd eren en alle andere leden danken we dan zaterdag.
Dit ook weer onder de vorm van een gala uitreiking.

Zoals altijd start men zo’n avonden met een terugblik op het afgelopen jaar. Dit jaar was toch een opmerkelijk jaar. Vanuit het bestuur waren er wat onzekerheden: kunnen we een volledig seizoen spelen?, kunnen we onze toog terug openen en open houden?, Kunnen we onze leden behouden en vinden andere sneller de weg naar een sportclub,… Het was dan ook leuk dat onze voorzitter Kris dit positief kon beantwoorden en de club met een positief perspectief ook kon aansturen.

Na deze terugblik was het tijd voor onze gastheer Joeri die niet alleen alle categorieën dirigeerde maar ook nog zorgde voor de nodige ambiance tussendoor. Hij werd hierbij geflankeerd door Ingrid en Rob, die beide de winnaars hun trofeeën mochten overhandigen. Na deze huldiging was het tijd voor een officiële toost op het afgelopen seizoen konden we ons verwarmen aan de start van een leuk dansfeest dat op gang werd getrapt door een surprise act van formaat. Dj Panda kwam het podium op en maakte iedereen aan het feesten. Ondertussen is er verluid vanuit de leden beslist dat de Panda onze mascotte zal worden.  Dj Panda gaf het startsignaal om een leuke avond op gang te trappen waarbij onze leden de tijd hadden om bij te praten tussen pot en pint. Plezier te maken en te lachen, kortom om eindelijk een volledig seizoen op een goede manier af te sluiten. 

_ _

Onze Startdag is voorzien op: 17.09.2022!

Wij zijn aanwezig tijdens de volgende gmeentelijke activiteiten:

Parkhappening – 27.08.2022 – Park van Schoten

Levensloop – 10+11.09.2022 – Park van Schoten

Scroll naar boven