Volleybalclub Sveka Schoten

Sveka Schoten en Vojaka slaan de handen in elkaar

Volleybalclub Sveka Schoten staat te trappelen om de deuren terug te openen en al haar leden opnieuw te verwelkomen op de club. Dat ledenaantal is ondanks de huidige Corona pandemie de hoogte ingegaan. Vanaf volgend seizoen verwelkomt Sveka Schoten de leden van Vojaka. Er is een fijne samenwerking afgerond waarbij beide besturen de handen in elkaar slaan. Vanaf seizoen 2021 – 2022, spelen beide clubs samen onder de naam Sveka Schoten verder.
 

Vojaka, staat voor ʻvolgend jaar kampioenʼ, gaf eind vorig jaar aan op zoek te zijn naar een club om bij aan te sluiten. Verschillende volleybalclubs uit de omgeving werden uitgenodigd om deze samenwerking te bekijken. Na meerdere gesprekken en bevragingen bij hun leden, genoot Sveka Schoten de voorkeur. Voornamelijk de combinatie tussen sportieve prestaties en ontspannende evenementen, die Sveka Schoten al enkele jaren aanbiedt, werd enthousiast onthaald.

Deze samenwerking zal niet enkel sportief een vooruitgang betekenen. Twee familiale clubs worden nu één grotere gedreven familie.

Gezien de huidige maatregelen was het geen evidentie om deze fusie in goede banen leiden. Beide clubs zijn er in geslaagd dit op een veilige en zeer hartelijke manier bij een frisse zonnestraal in openlucht te laten plaatsvinden. Op deze manier kon een samenwerking tot stand komen die de leden van beide clubs ten goede komt.

Wanneer de maatregelen versoepelen zal deze samenwerking plechtig opgestart worden met de nodige aandacht en feestelijkheden. Beide besturen kunnen niet wachten tot het moment dat er als één familie een bal gesmasht kan worden.

We heten Vojaka van harte welkom en klinken op een fijne samenwerking en een mooie toekomst!

Team Sveka Schoten
#samensveka

Scroll naar boven