Volleybalclub Sveka Schoten

Twizzit

Een nieuw seizoen, een nieuwigheid om te lanceren…

Achter de schermen hebben wij alles voorbereid om met Sveka Schoten in te stappen in Twizzit. Dit is een Belgisch platform voor verenigingen om hun administratie, communicatie en clubfinanciën mee te organiseren en te optimaliseren.

Het laat ons als vereniging bijvoorbeeld toe om met één centrale database het ledenbestand te beheren, de leden per ploeg in te delen, op handige manier te communiceren, etc. 

Verder wordt dit hét communicatiekanaal voor de leden en hun verantwoordelijken. Je kan er behalve berichten versturen ook de aankomende activiteiten bekijken of erop inschrijven en zaken zoals je persoonlijke gegevens aanpassen. In de app vind je eveneens de wedstrijdkalender en rangschikking van je ploeg terug.

Binnenkort zal je van Twizzit een uitnodiging ontvangen om je persoonlijk account aan te maken. Aarzel niet en maak dit aan, samen met een leuke profielfoto en installeer meteen ook de app op je smartphone.

Via volgende link vind je nog meer informatie: https://twizzit.com/v2/knowledgebase/category/twizzit-eerste-gebruik-eindgebruiker

Scroll naar boven